Cafetaria / Lunchroom / Catering Van Hulzen 
0481- 371918

Over ons

Cafetaria/Lunchroom van Hulzen is een familiebedrijf dat is opgezet in 1962 door Theo en Tilly van Hulzen. Destijds kon er tot 's avonds laat een lekkere snack of een welbekend slaatje uit de muur worden gehaald in de automatiek. In de loop der jaren heeft er een kleine uitbreiding plaatsgevonden. Naast het eten halen uit de automatiek kon er ook besteld worden aan de counter. In 1992 hebben Theo en Tilly het stokje overgedragen aan hun twee zoons, Wim en Rolf van Hulzen, die in 1997 de zaak in een geheel nieuw jasje hebben gestoken. Sindsdien heeft van Hulzen een capaciteit van 65 zitplaatsen, verdeeld over twee verdiepingen. Door constante innovatie, zoals een kleine verbouwing in 2006 en vernieuwde bakapparatuur in 2018, proberen de broers samen met hun personeel het hun gasten aan niks te laten ontbreken. Hierbij staan productkwaliteit en service hoog in het vaandel.  

 

                                                           

                                               Theo van Hulzen hapjes aan het maken.             

                                                                

In hartje Elst kunt u bij ons terecht voor elk eetmoment van de dag. Zo kunt u genieten van een simpel frietje met een snack of een kopje koffie met een appelpunt. Tevens hebben wij een uitgebreide lunch- en dinerkaart met daarop o.a. heerlijke uitsmijters, geurige soepen, diverse luxe belegde broodjes en een breed assortiment aan menu's. Nog zin in een ijsje? Proef ook eens ons soft-en schepijs! 

Bedrijfslunch of feestje? Wij verzorgen diverse koude en/of waren buffetten, hapjes, luxe belegde broodjes en onze beroemde opgemaakte salades. Alle benodigdheden zoals borden/bestek en warmhoudapparatuur worden geheel kosteloos bijgeleverd. In overleg kunnen wij dit allemaal voor u bezorgen. 

 

 

                          Automatiek van Hulzen in 1971.